Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Депутатът от Воля Веселин Марешки предложи от трибуната на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgДепутатът от Воля Веселин Марешки предложи от трибуната на
Коментари Харесай

Марешки предложи депутатите да взимат минимална работна заплата до края на мандата

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Депутатът от Воля Веселин Марешки предложи от трибуната на Народното събрание народните представители да взимат минимални работни заплати. 

" Ефективността на Народното събрание не се мери по часовете, прекарани тук, а единственият измерител е джобът на българите. Кой тук може да излезе и да каже, че ние сме достигнали такова равнище, че да да заслужаваме високи заплати. Точно поради това, а не от див популизъм, ние предлагаме народните представители да получават минималната работна заплата, да се изравнивм с най-зле, а има и по-зле живеещи. Може и с най-ниската пенсия да се изравним. Тогава всеки един от нас ще има спомагателна мотивация да си свърши работата. Но в действителност слизането най-малко като заплащане, тъй като ние имаме и други привелигии, до равнището на най-слабо платените български жители ще ни даде по-реална визия кой ка живее в България, и ще бъдем по-полезни. Нека до края на мандата да замразим на равнище минимална работна заплата нашите хонорари ", прикани Марешки.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР